Μετακομίσεις

Πάντα κάθε μετακόμιση είναι ένας σημαντικός σταθμός στην ζωή αυτού που την κάνει. Εκτός των άλλων που πρέπει να σκεφτεί, υπάρχουν και τόσα πράγματα που πρέπει να λάβει υπόψη του για να ολοκληρώσει την μετακόμιση του σπιτιού του.

Κοντά σας από την αρχή του Αμπαλάζ της οικοσκευής ή της εταιρίας σας, και στην συνεχεία την ασφαλή αποθήκευση είτε μετακόμιση των πραγμάτων. Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό καλύπτει την κάθε ανάγκη σε μια μετακόμιση με ασφάλεια και χαμόγελο. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε περισσότερο. Ειδικός τιμοκατάλογος ισχύει για Φοιτητές και Δημόσιους υπαλλήλους.

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε (κατόπιν επικοινωνίας) υλικά συσκευασίας όπως Κούτες Συσκευασίας, Φούσκα περιτυλίγματος (συσκευασίας) για εύθραυστα καθώς και Αυτοκόλλητες ταινίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε το Αμπαλάζ της οικοσκευής σας καθώς και την Αποθήκευση της εφόσον το επιθυμείτε.

Comments are closed.

Επικοινωνία

Ανάλογα τις ανάγκες σας, καλύπτουμε με τα δικά μας φορτηγά ή συνεργατών μας, την μετακόμιση σας ή την μεταφορά. Είτε στην Κεφαλονιά, είτε Πανελλαδικά, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας με ταχύτητα και ασφάλεια.

Καλέστε μας τώρα