Μεταφορές

Ο χώρος της μεταφοράς πραγμάτων είναι από τους ποιό νευραλγικούς της αγοράς. Από την μεταφορά μιας οικοσκευής μέχρι το ποιο ακριβό εμπόρευμα, πρέπει σε όλες τις περιπτώσεις να εμπλέκονται άτομα άξια εμπιστοσύνης αλλά και με την ανάλογη εμπειρία.

Επίσης ανάλογα την περίπτωση, ενδεχομένως να χρειάζονται περισσότερα μηχανήματα για την ολοκλήρωση μιας μεταφοράς από απλά ένα φορτηγό.

Από οπουδήποτε προς οπουδήποτε, οι υπηρεσίες μας εγγυούνται την ασφαλή ολοκλήρωση αποστολής της οικοσκευής ή του εμπορεύματος σας χωρίς προβλήματα.

Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα οχήματα για την ολοκλήρωση μιας ασφαλούς μεταφοράς, όπως Γερανοφόρο, Clark, υδραυλική πόρτα για εύκολο και ασφαλής φόρτωμα – ξεφόρτωμα.

Με την χρήση Γερανοφόρου οχήματος στην φόρτωση και εκ-φόρτωση μεγάλων αντικειμένων, η μεταφορά σας ολοκληρώνεται πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια ως προς το φορτίο σας.

Comments are closed.

Επικοινωνία

Ανάλογα τις ανάγκες σας, καλύπτουμε με τα δικά μας φορτηγά ή συνεργατών μας, την μετακόμιση σας ή την μεταφορά. Είτε στην Κεφαλονιά, είτε Πανελλαδικά, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας με ταχύτητα και ασφάλεια.

Καλέστε μας τώρα